Blog

Salata cu oua de prepelita si sfecla

Ingrediente: 24 oua de prepelita (le poti achizitiona gata fierte, decojite si vidate), 400 g sfecla rosie fiarta si taiata cubulete (pastrati si sucul), 3 catei de usturoi tocati, 2 lingurite chimen, 1 lingurita sare, sucul de la 2 lamai stoarse, marar taiat fin. Preparare: Daca ouale de prepelita sunt proaspete fierbeti-le bine, lasati-le sa…
Citeste mai departe

Terina de prepelita

Ingrediente: 5-10 prepelite grase de septembrie, un plic de gelatina, 2 cepe mari, 2 teline, condiment amestec provence, salvie, busuioc, maghiran, un varf de cutit de nucsoara, sare si piper. Preparare: Spalam si stergem bine prepelitele si le punem la fiert intr-o oala mare. Taiem ceapa si telina feliute si le adaugam in oala. Gelatina…
Citeste mai departe

Mic dejun cu oua de prepelita

Ingrediente pentru 2 portii: 4 felii de paine, 4 oua de prepelita, cascaval ras, unt, sare si piper. Preparare: Ungem feliile de paine, doar pe o parte, cu unt si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram cascavalul ras pe marginile feliilor in mijloc lasand o adancitura pentru a sparge cate un…
Citeste mai departe

Limonada cu oua de prepelita II

Ingrediente: 12 oua de prepelita, sucul de la 2-3 lamai mari, puteti adauga si coaja razuita fin, 175 gr unt, si un borcan de 400 gr. Preparare: Taiem untul in bucatele mici si il dam prin zahar. Adaugam sucul de lamaie si coaja rasa si lasam maxim 2 minute la cuptorul cu microunde. Dupa ce…
Citeste mai departe