Blog

Prepelite cu ciuperci si smantana

Ingrediente: 6 prepelite, 100 gr unt, 1 lingura de faina, 1 lingura de mustar, 5 galbenusuri oua de prepelita, 200 gr ciuperci, 2 cepe medii, 200 gr smantana mai grasa, o lamaie, piper alb si sare. Mod de preparare: Prepelitele le taiem in doua sau patru, depinde de marimea lor, le saram, le pun intr-o cratita…
Citeste mai departe

Oua fierte II

Ingrediente: 15 oua de prepelita, o lingurita sare de bucatarie si o lingurita otet. Preparare: Dam apa in clocot, apoi adaugam pe rand sarea, otetul si ouale de prepelita. Se pot obtine oua moi, cleioase sau tari in functie de timpul de fierbere ales (detalii puteti gasi aici).
Citeste mai departe

Oua fierte I

Ingrediente: 15 oua de prepelita, o lingurita sare de bucatarie si o lingurita otet. Preparare: Punem ouale de prepelita intr-un vas cu apa rece in care adaugam otetul si sarea. Pentru a obtine ouale fierte moi lasam sa fiarba 2-3 minute. Pentru oua cleioase fierbem 4 minute. Pentru oua tari aproximativ 7 minute.
Citeste mai departe

Oua de prepelita cu vin

Oua cu vin este o bautura mai speciala pe care o poti prepara oricand te bucuri de compania prietenilor. Ingrediente necesare: 10 oua de prepelita, zahar dupa gust, un paharel de coniac si un pahar de vin rosu. Incepem prepararea prin a bate cele 10 oua cu zaharul pana devin spuma adaugand pe parcurs paharelul…
Citeste mai departe