Despre noi

Brand-ul Ferma Buna

Ferma bunaSingura ferma si abator de prepelite de pe teritoriul tarii avizata sanitar-veterinar care indeplineste normele europene de igiena HACCP.

Brand-ul Ferma Buna reprezinta atat ferma de prepelite cat si abatorul, specializat in principal pe abatorizarea prepelitelor, dar si pe abatorizarea altor specii de pasari. Cu o capacitate maxima de 40.000 de capete adulte, ferma noastra este axata atat pe productia de oua, cat si pe productia de carne. Suntem singura ferma si abator de prepelite de pe teritoriul tarii avizata sanitar-veterinar care indeplineste normele europene de igiena HACCP.

Ferma noastra vine in intampinarea consumatorului cu o alternativa sanatoasa de alimentatie, si anume oul si carnea de prepelita. Pasarile sunt hranite natural, cu cereale ce sunt testate si certifícate prin analize periodice, iar apa este testata si avizata. Deasemenea, pasarilor nu li se administreaza nici un fel de medicamente, antibiotic, tratamente cu hormoni sau alti stimulatori de crestere.

Abatorul se incadreaza ultimelor reglementari europene, cu fluxuri tehnologice, dotare cu utilaje moderne si cu implementarea procedurilor HACCP.
Pentru partenerii si clientii nostri, ferma si abatorul isi au usile deschise pentru vizite, pentru a vedea si intelege grija si atentia noastra de a produce si comercializa produse naturale, la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara. De asemenea, datorita faptului ca ferma si abatorul se afla pe teritoriul tarii noastre si sunt constituite cu capital 100% romanesc - se incadreaza in marca “Fabricat in Romania”.