Portfolio Category: Oua

Oua de prepelita fierte si vidate

Albusul de ou ar contine 88% apa si 11% proteina pura. De aceea, datorita proteinelor sale, culturistii includ albusul in dieta lor zilnica. Oul trebuie sa fie fiert, insa nu foarte mult. Se spune ca un ou, cu cat este fiert mai mult, cu atat este mai greu de digerat. Oul de prepelita este singurul…
Citeste mai departe

Oua de prepelita marinate

O prezenta mai putin obisnuita in randul borcanelor cu muraturi sunt ouale, un preparat inedit, ce poate fi servit ca atare, alaturi de salate sau alte muraturi. Ouale murate sunt ouale fierte tare, lasate la racit si curatate de coaja, dupa care sunt introduse in borcane cu otet, apa si mirodenii, si lasate apoi la…
Citeste mai departe

Oua de prepelita proaspete

Oul de prepelita este singurul produs de origine animala cu cel mai echlibrat continut proteic, vitamino-mineral si enzimatic, capabil sa regleze toate aceste carente, readucand in paramentrii normali orice organism uman. Eficienta tratamentelor cu ouale de prepelita este asigurata de calitatile deosebite pe care le au aceste oua comparativ cu oul de gaina: [circle_list] revitalizeaza…
Citeste mai departe